Boka Vind i Seglens lokal

Vår fantastiska lokal alldeles vid vattnet är perfekt för dig som vill ha en tillställning med upp till 30 personer. Vattnet stängs av vintertid och normalt är säsongen från april till oktober.

Lokalen är ca 75 m² och har en stor altan mot havet. I lokalen finns bord, stolar, kök med ugn, porslin, glas och bestick.

För att hyra lokalen måste du vara medlem i föreningen. Boka lokalen genom att kontakta bokningsansvarig, se nedan. Vi önskar ha betalningen inom 30 dagar från bokningstillfället. Du betalar genom att sätta in pengarna på föreningens plusgiro 187 981-6. Märk inbetalningen med ”Lokalhyra” och datum då du ska hyra.

Hyra för sjöbodarna är 1500 kronor per 24-timmarsperiod, från uthyrningsdagen kl. 11:00 till kl. 11:00 dagen efter, eller enl. överenskommelse. Avbokning av hyra måste göras till bokningsansvarig senast en månad före hyrestillfället. Om inte detta görs har föreningen rätt att ta ut hela hyresbeloppet från hyresgästen.

Städning utförs av hyresgästen enligt de anvisningar som finns på anslag i sjöbodarna.

Den som önskar hjälp med städningen kan anlita städfirma och måste få det godkänt i samband med anmälningen. Vid för dålig städning sker en debitering av 1500 kr.

I vår kalender kan du se när lokalen är ledig. Lokalen bokas genom:

Olivia Alén
tel: 0733-30 64 86
e-post: olivia.alen@gmail.com