Anmäl dig online

I formuläret nedan gör ni er anmälan till sommarens kurser. Vi gör vårt bästa för att upplysa på webbsidan när kurser är fullbokade, men eftersom platserna kan ta slut fort är er anmälan inte bekräftad förrän betalning skett. Det mejl ni får efter att ha fyllt i detta formulär är automatiskt genererat, och talar bara om att vi tagit emot er anmälan.

Vi registrerar inte din anmälan förrän du betalat kursavgift och medlemsavgift. Glöm inte att ange vilken arbetsdag du kan deltaga.

Formuläret gäller en (1) deltagare och en (1) kurs. Om ni anmäler flera deltagare och/eller deltar i flera kurser, fyll i ett separat formulär per person och kurs.

Väl mött till sommaren!

  Kursanmälan 2024

  OBS: Många går flera nybörjarkurser innan sin första fortsättningskurs. Tänk på detta vid anmälan till ytterligare kurser. Vi kan inte garantera plats på fortsättningskurs innan eleven slutfört sin första nybörjarkurs.


  Du som anmäler

  Du får 300kr rabatt om du deltar på arbetsdag! - - - ViS bjuder på fika!

  Vi är en ideell förening, och är beroende av våra medlemmars och kursdeltagares insatser för att kunna fortsätta erbjuda seglarskola för skärgårdens ungdomar och familjer. På vår blogg hittar du bilder och dagboksanteckningar från en arbetsdag!
  Anmälan till arbetsdag gäller per familj. Om ni anmäler flera deltagare per familj, välj samma arbetsdagsalternativ för alla deltagare.


  Medlem i föreningen Vind i Seglen

  Medlemsavgiften gäller per familj och år. Om ni anmäler flera deltagare per familj och ska betala medlemsavgift - välj då "Vill bli medlem" för en av deltagarna.


  Om du har frågor eller problem med att anmäla dig så tveka inte att kontakta ansvariga för seglarskolan. Då vi är en ideell förening har vi inte alltid möjlighet att svara snabbt men försöker besvara frågor inom en vecka.

  Kontakt: seglarskola@vindiseglen.se